Rouwbiedermeier bestellen

Onze collectie biedermeier rouw-arrangementen kenmerkt zich in een veelzijdig en verscheidenheid. De rouwbiedermeier arrangementen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten daarnaast zijn deze arrangementen zeer geschikt om direct naar een begrafenis te sturen. Onze bloemisten zullen jouw bestelling met grote zorg behandelen


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biedermeier rouwstuk.

Een rouwbiedermeier is een rouwstuk of rouwbloemstuk dat kenmerkt door haar ronde en bloemrijk geschikte vorm. De bloemen vormen samen een compacte halve bol bloemen. Meestal hebben alle bloemen dezelfde lengte. Je kunt kiezen tussen een Biedermeier van 40 of 50 cm groot. Heb je specifieke wensen voor de samenstelling van de rouwbiedermeier? Stel dan een rouwbiedermeier zelf samen.

Rouwbiedermeier bestellen.

Rouw biedermeier arrangementen zijn zeer gepast bij een uitvaart. Deze zijn geschikt om neer te zetten op of bij de kist van de overledene. Een rouw biedermeier arrangement heeft een ronde vorm en wordt op steekschuimhouder gestoken waardoor de bloemen water kunnen op nemen en daardoor de bloemen langer mooi blijven. In ons assortiment vindt je rouwbiedermeiers in prachtige kleuren en met verschillende soorten bloemen. Rouw biedermeiers met o.a. rozen, Lelie's of Calla's in het wit, roze of mooi gemengde kleuren. Voeg een persoonlijke bericht aan de rouwbiedermeier toe op een rouwkaart of een rouwlint. Een rouwlint bestaat staandaard uit twee slippen.

Rouwbiedermeier laten bezorgen

Onze bloemisten bezorgen de rouwbiedermeier  op elk gewenst adres in Nederland. Deze rouw biedermeier bestelt je eenvoudig en veilig bij ons online. Onze vakbloemisten maken van iedere rouw biedermeier een mooi rouwarrangement.

Je kunt een rouwbiedermeier, rouwboeket, rouwstuk of kistbedekking van bloemen laten bezorgen bij het crematorium, uitvaartcentrum, begraafplaats of op een gewenst huisadres. Rouwbiedermeiers kunnen wij vaak nog dezelfde dag voor je bezorgen, indien u voor 13.00 uur bestelt.

Hoe bestel ik een rouwbiedermeier?

Wij hebben tijdens het bestel proces van de rouwbiedermeier wel wat extra informatie van je nodig. Houd de onderstaande informatie dus bij het bestellen de bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

De lokale uitvaartbloemist bezorgd de rouwbiedermeier altijd op de locatie van jouw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft daarom de rouwbiedermeier dus niet zelf op te halen bij de bloemist en mee te nemen naar de uitvaart. Onze uitvaart bloemisten zorgen ervoor dat de rouw bloemen op het juiste moment worden bezorgd en dat deze rouwbiedermeier op hun mooist zijn. Je kunt altijd bij jouw bestelling een rouwlint met een persoonlijke tekst toevoegen. Wat schrijf je op een rouwlint?

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem contact op via de klantenservice .