Rouwbiedermeier 'Oneindig zachte tinten'

Fleurop Flowers.NL
500831108
9110023769257
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Rouwbiedermeier 'Oneindig zachte tinten'

Onze "Oneindig zachte tinten" rouwbiedermeier is een teder samenstelling van bloemen van het seizoen in zachte tinten van wit en roze. Deze samenstelling symboliseert de oneindige liefde en herinneringen die blijven bestaan ​​na het verlies van een dierbare. De wisselende kleuren weerspiegelen de vele aspecten en emoties van de overledene en de zachte tinten tonen de zachtheid en respect die u uitstraalt. Laat de familie weten dat u hen steunt en hen een warmte biedt in deze moeilijke tijd door hen dit oneindig zachte rouwbiedermeier aan te bieden.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwbiedermeier Oneindig zachte tinten bezorgen.

Rouwbiedermeier Oneindig zachte tinten is gestoken op een biologisch afbreekbare steekschuim ondergrond, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je dan ook aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat Rouwbiedermeier Oneindig zachte tinten er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart..

Het rouwbiedermeier Oneindig zachte tinten maken we met de bloemen en groenmaterialen als hierboven is omschreven. Echter in verband met de beschikbaarheid van bloemen kan het zijn dat het boeket iets afwijkt van de foto. Maar we proberen het altijd zo gelijkend mogelijk te maken.

Rating Bar

Specialisten met 100 jaar ervaring

Op locatie geleverd door lokale-bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.

Meer informatie over bezorgen.

Wanneer bezorgen?

Je kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart. (indien bekend) De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Ons advies is om pas enkele dagen voor de plechtigheid te bezorgen. Op deze manier bent je er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt je de tekst aan de overledene. Je kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt je kiezen voor een rouwlint of een kaart.

Kijk hier voor voorbeeld teksten.

Standard Size approx:40cm
Medium Size: approx:50cm
Large Size: approx:60cm