Bestellen van rouwbloemen.

FAQ over het bestellen van rouwbloemen.


  Vragen over het bestellen - Uitvaartbloemen - FAQ.


In enkele simpele stappen kunt je de rouw boeketten of arrangement op onze website bestellen.

Klik hier voor een korte uitleg

Bij het kiezen van het juiste rouwboeket op UitvaartBloemen.com raden we aan om rekening te houden met de persoonlijkheid en voorkeuren van de overledene, evenals met jouw eigen gevoelens en relatie tot de persoon. Blader door onze uitgebreide collectie rouwboeketten met verschillende stijlen en kleursamenstellingen. Overweeg bloemen die een betekenisvolle symboliek hebben of die passen bij de smaak van de overledene. Als je hulp nodig hebt, staan we altijd klaar om je te assisteren. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies en begeleiding bij het kiezen van een rouwboeket dat de herinnering aan jouw dierbare op een mooie manier eert.

Ja, bij UitvaartBloemen.com begrijpen we dat omstandigheden kunnen veranderen. We bieden flexibiliteit en staan open voor het aanpassen van je bestelling na het plaatsen. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice om je wijzigingen door te geven. We zullen ons best doen om aan je wensen tegemoet te komen en ervoor te zorgen dat het rouwboeket perfect aansluit bij jouw intenties.

Je kunt in een order zoveel rouw-bloemstukken bestellen als dat je nodig hebt. Je betaalt per adres slechts 1 keer bezorgkosten. Ongeacht het aantal artikelen.

ANTWOORD 5

Ja, zodra je de bestelling hebt verzonden, krijgt je direct een automatische email bevestiging van ons. Hierin kun je de bestelling nalezen. Soms kan het gebeuren dan uw email is gemarkeerd als spam. Dus Check even uw spam box.

Kom je er niet helemaal uit of heb je een andere vraag voor ons?

Je kunt ons bereiken via:

 Email
WhatsApp
 Telefoon+31 (0)85 2732330