Kistbedekking - Bloemendekens bestellen

Met een kistbedekking bloemstuk is de rouwkist prachtig bedekt onder een deken van bloemen. De kistbedekking kan uit allerlei bloemen bestaan, maar u kunt ook voor één soort bloem kiezen. Personaliseer een kistbedekking met een persoonlijke boodschap of tekst door een lint erbij te bestellen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kistbedekking van bloemen bestellen

Wanneer je een keuze maakt voor de meest geschikte bloemen die passen bij de overledene dan kun je hierbij kiezen voor kistbedekking van stijlvolle rozen, orchideeën of een speciaal samengestelde bloemendeken in de kleur van jouw keuze. In  ons assortiment vindt je verschillende prachtige kistbedekking. De kistbedekking van bloemen zorgt voor aankleding van de rouwkist en is een mooi laatste gebaar. Het is als een deken van bloemen dat de rouwkist een meer persoonlijk karakter geeft. Rouwstukken, rouwboeketten en kistbedekking zijn iets persoonlijks en wij zorgen er dan ook graag voor dat dit tot in de puntjes verzorgd is.

De afmetingen van een kistbedekking met bloemen  varieert per type van kistbedekking. Indien je een kleiner rouw bloemstuk wenst, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij maken het kistbedekking graag voor je op maat.

Kistbedekking van bloemen met lint

Als laatste groet kun je natuurlijk een persoonlijk boodschap toevoegen op een rouwlint. Aan een kistbedekking kunt je twee slippen toevoegen met tekst. Meestal heb je hieraan voldoende om een laatste groet en eventuele namen te laten bedrukken. Uiteraard is het bedrukken van meer slips van linten altijd mogelijk.

Kistbedekking van bloemen bezorgen op locatie

Je kunt de bloemen kist bedekking laten leveren op locatie bij het uitvaartcentrum, Crematorium of de begraafplaats. Wij zorgen dat de bloemen kistbedekking netjes en tijdig op de afgesproken locatie wordt geleverd. Indien je voor 13:00 besteld kunnen wij in de meeste gevallen de kistbedekking van bloemen nog dezelfde dag bezorgen.

Hoe kan ik een kistbedekking bestellen?

Tijdens het bestel proces van de kistbedekking hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Wij bezorgen de kistbedekking altijd op een locatie van jouw keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft dus de kistbedekking niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze lokale uitvaartbloemist zorgt ervoor dat de kistbedekking op het juiste moment worden bezorgd en dat de rouwbloemen op hun allermooist zijn. .

Heb je vragen over een kistbedekking of bloemendeken voor op de rouwkist? Of twijfel je ergens over? Bel of WhatsApp gerust met onze klantenservice.