Rouwstuk- Rouwbloemen - Druppel vormen

Wil je op een druppel vormige rouwstuk bestellen?

Rouwstukken zijn een belangrijk onderdeel van het rouwproces en bieden troost en steun bij het eren van een geliefde overledene. Onze druppel of traan rouwstukken zijn met zorg en aandacht samengesteld met de allermooiste bloemen en materialen, en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en samenstellingen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rouwstuk bezorgen

De druppelvormige rouwstukken zijn een opvallende en indrukwekkende keuze, perfect voor degenen die een opvallende herinnering willen achterlaten. Onze ovale rouwstukken zijn subtieler en bieden een zachte en teder eerbetoon, perfect voor degenen die een meer intieme herinnering willen creëren. Ook ons assortiment met rouwstukken is ingedeeld op basis van stijlen.

Afscheid nemen is voor iedereen een moeilijk moment in het leven. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen met bloemen. Door dit persoonlijk te maken met de bloemen keuze die bij de overledene past.

Hiervoor hebben wij een mooi assortiment van rouwstukken samengesteld. Rouwstukken zijn er in verschillende stijlen zoals een rouwboeket, Rouwbiedermeier, Rouwkrans of een kistbedekking met bloemen.

Rouwstuk met lint.

Wil je een mooi rouwarrangement met lint bestellen? Dan kun je dat eenvoudig toevoegen aan je bestelling. Vul jouw persoonlijke tekst die je op rouwlint wilt plaatsen.

Rouwstuk bestellen.

Tijdens het bestel proces van een rouwstuk hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Wij bezorgen het rouwstuk  altijd op een locatie van uw keuze bijv. een kerk, rouwcentrum of crematorium. Je hoeft de rouwstuk dus niet zelf op te halen bij de bloemist.

Onze plaatselijke uitvaartbloemist zorgt ervoor dat het rouwarrangement op het juiste moment wordt bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn. Tip! Wis jij dat je altijd bij een rouwbloemen bestelling een rouwlint met een persoonlijke tekst kunt toevoegen aan jouw bestelling.