Bezorgen van Rouwbloemen.


  Vragen over het bezorgen - Uitvaartbloemen - FAQ


Bij het bestellen van bloemen voor een uitvaart of begrafenis vragen wij altijd de dag en het tijdstip van de uitvaart.
De bloemist kan er dan voor zorgen dat jouw bloemen tijdig bij de uitvaartplechtigheid aanwezig zijn.

Je hebt waarschijnlijk een kaart ontvangen maar daar staan verschillende locaties op. Al snel komt de vraaag bij je op, waar de Uitvaartbloemen bezorgd moeten worden.

Natuurlijk mag je ons altijd even bellen of stuur een foto van de kaart naar ons WhatsApp nummer.

Mailen mag ook naar wecare@flowers.nl en wij helpen je daar graag mee verder.

Bij bestellingen voor een begrafenis of crematie is het extra belangrijk dat de bloemen op het juiste adres en tijdstip geleverd worden.
Geeft ons a.u.b. zoveel mogelijk informatie door, zoals de naam van het uitvaartcentrum, de naam van de overledene, de datum en tijdstip van het afscheid nemen etc..

Bloemen bezorgen in Nederland, voor 13:00 uur besteld, dan kunnen de bloemen nog dezelfde dag worden geleverd! (niet op zondag en levering op de Waddeneilanden zijn hierop een uitzondering.)
Wij hebben een speciaal protocol voor bloemen bestemd voor een uitvaart. Bel, Whatsapp of email met onze klanten service en jouw spoed bestelling wordt met voorrang verwerkt

Direct nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvangt je van ons een orderbevestiging.

Op de dag van levering, zodra onze bloemist de bestelling heeft klaar gemaakt voor verzending met de chauffeur, ontvang je hiervan de status update "VERZONDEN".

Als de bestelling is afgeleverd op het bezorgadres ontvang je een nieuwe melding met de status "AFGELEVERD".

Lees hier meer over de betekenis van de verschillende bezorgstatussen

Het is natuurlijk altijd vervelend als een rouwkaart te laat bij u is bezorgd waardoor u de uitvaartdienst heeft moeten missen. In dat geval adviseren wij u de nabestaanden een Mooi kleurrijk boeket op vaas te sturen met daaraan een kaart met een persoonlijke tekst bevestigd. /p>

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je te laat op de hoogte was gesteld van een uitvaart, of dat je op het laatste moment daar niet persoonlijk bij aanwezig kunt zijn.
Geen nood in de meeste gevallen bieden wij u de helpende hand. Bestellen voor 13:00 betekend altijd 100% gegarandeerde levering die zelfde dag (m.u.v. de Waddeneilanden) Wil je nog sneller bloemen voor een uitvaart laten bezorgen Bel, WhatsApp of Email ons. Wij vinden zeker een oplossing voor je.

Door ons uitgebreide lokale netwerk hebben al onze bloemisten goede contacten met de uitvaart ondernemingen. De adressen van de uitvaartcentra en crematoriums zijn bij onze bloemisten bekend.
Ook beschikken zijn in de meeste gevallen over de sleutel van de "bloemenkast", een speciale ruimte waar de bloemist de bloemen voor de uitvaart geconditioneerd neer kan leggen.
Hierdoor kunnen zijn op elk moment de bloemen bij het uitvaart centrum bezorgen.

Mits tijdig besteld graranderen wij altijd een tijdige bezorging van bloemen en rouwarrangementen voor een uitvaart of begrafenis plechtigheid.
Onze track and trace is een GRATIS service hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Helaas kan het voorkomen dat de informatie van de track and trace niet helemaal synchroon loopt met de bezorging.

Wil je meer informatie over onze leveringsvoorwaarden?

Klik hier voor meer informatie over onze leveringsvoorwaarden,

Kom je er niet helemaal uit of heb je een andere vraag voor ons?

Je kunt ons bereiken via:

 Email
WhatsApp
 Telefoon+31 (0)85 2732330