Contact

 

Klantenservice.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ons gemakkelijk kunnen bereiken en daarom bieden wij verschillende manieren om met ons in contact te komen. Of u nu een vraag heeft over onze producten en diensten, hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling of een speciaal verzoek heeft, wij staan altijd voor u klaar.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende manieren waarop u contact met ons kunt opnemen. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van ons contactformulier, waarbij u uw vraag of opmerking kunt achterlaten en wij zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken, via het telefoonnummer dat u bovenaan de pagina vindt. Onze deskundige en vriendelijke klantenservice staat u graag te woord en helpt u verder met al uw vragen.

Bovendien kunt u ons ook via e-mail bereiken. Stuur ons een bericht naar het e-mailadres dat u eveneens bovenaan de pagina kunt vinden en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij streven ernaar om uw e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Kortom, wat uw vraag of opmerking ook is, wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Heb je vragen over het bezorgen of het bestellen van rouwbloemen of uitvaartbloemen?

De meest gestelde vragen hebben we op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen neem dan contact op met de klantenservice.

Wij helpen je graag verder!

Klantenservice - Uitvaartbloemen.COM