Rouwbiedermeier "Laatste kus"

Fleurop Flowers.NL
50021133-2
9110023778976
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel rouwbiedermeier "Laatste kus"

Het rouw-bloemstuk "Laatste kus" is een emotioneel afscheid passend bij uw dierbare. Dit prachtige ronde rouwstuk is samengesteld uit een combinatie van roze, oranje, roze en lila bloemen die uw liefde en respect tonen voor de overledene.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Laatste kus" bezorgen.

Het rouwarrangement "Laatste kus" wordt gemaakt van diverse bloemen en groenmateriaal. Door de beschikbaarheid van bloemen kan het voorkomen dat het rouwstuk iets afwijkt van de foto. Desondanks doen we ons best om het rouwarrangement "Laatste kus" zo goed mogelijk na te maken als het voorbeeld.

Het ronde rouwstuk "Laatste kus" wordt in de traditionele biedermeier vorm gemaakt, zodat de bloemen tijdens de uitvaartplechtigheid mooi zichtbaar zijn vanuit alle hoeken. Meestal wordt het stuk door de uitvaartbegeleider op of naast de kist geplaatst, samen met eventuele andere stukken.

Het rouwstuk "Laatste kus" is gemaakt op steekschuim, waardoor de bloemen gedurende 2-3 dagen water kunnen opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat gebruikt is in het stuk. We raden aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaartplechtigheid te laten bezorgen. Hierdoor is gegarandeerd dat het rouwarrangement "Laatste kus" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal het rouwstuk "Laatste kus" met grote zorg en vakmanschap maken en op tijd bezorgen voor de uitvaartplechtigheid.


Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken.

Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. Ook in het weekend.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht.

Product Rating Bar
Product Rating Bar