Rouwbiedermeier "Speelse warmte"

Fleurop Flowers.NL
50021121-2
9110023778952
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel rouwbiedermeier "Speelse warmte"

Het Rouw Bloemstuk "Speelse warmte" is een modern en compact bontgekleurd stuk Deze prachtige bloemencombinatie die wordt aangeboden. Het bevat warme tinten van oranje en paars-lila met subtiele accenten van andere kleuren. Dit arrangement biedt een speelse en vrolijke manier om afscheid te nemen van een dierbare.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Speelse warmte" bezorgen.

De rouwbiedermeier "Speelse warmte" wordt samengesteld met groenmateriaal en diverse bloemen. Vanwege de beschikbaarheid van bloemen kan het voorkomen dat het rouwarrangement enigszins afwijkt van de afbeelding. Desondanks streven we ernaar om het rouwarrangement "Speelse warmte" zo nauwkeurig mogelijk te reproduceren zoals weergegeven op het voorbeeld.

Het ronde rouwstuk "Speelse warmte" wordt gerangschikt in de traditionele biedermeier-vorm, waardoor de bloemen mooi zichtbaar zijn rondom tijdens de uitvaartplechtigheid. Gewoonlijk wordt het stuk door de uitvaartleider op of naast de kist geplaatst, samen met eventuele andere stukken.

Omdat het rouwstuk "Speelse warmte" is opgemaakt met behulp van steekschuim, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het type bloemen dat in het stuk is verwerkt. We raden aan om het arrangement uiterlijk 2 dagen voor de uitvaartceremonie te laten bezorgen. Zo ben je er zeker van dat het rouwarrangement "Speelse warmte" er op zijn best uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist stelt het rouwstuk "Speelse warmte" met grote zorg en vakmanschap samen en zorgt ervoor dat het op tijd wordt bezorgd voor de uitvaart.


Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken.

Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. Ook in het weekend.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht.

Product Rating Bar
Product Rating Bar