Rouwbiedermeier "Verfijnd"

Fleurop Flowers.NL
50021137-2
9110023778983
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel rouwbiedermeier "Verfijnd"

Het rouw-bloemstuk "Verfijnd" is een elegant en tijdloos arrangement van witte bloemen. Het ronde stuk is gemaakt met een prachtige combinatie van witte rozen, Waxflower, Eustoma en Skimmia, die samen een kalme en serene uitstraling hebben. Dit bloemstuk is geschikt om op een respectvolle manier afscheid te nemen van een dierbare en om steun te bieden aan degenen die achterblijven.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Verfijnd" bezorgen.

We stellen het rouw biedermeier stuk "Verfijnd" samen met behulp van diverse bloemen en groenmaterialen. Omdat de beschikbaarheid van bloemen kan variëren, kan het voorkomen dat het rouwarrangement iets afwijkt van de foto. Desalniettemin doen we ons best om het rouwstuk "Verfijnd" zo goed mogelijk na te maken zoals afgebeeld op het voorbeeld.

Het ronde rouwstuk "Verfijnd" wordt gerangschikt in de traditionele biedermeier vorm, zodat de bloemen rondom mooi zichtbaar zijn tijdens de uitvaartplechtigheid. Meestal wordt het stuk door de uitvaartleider op of naast de kist geplaatst, samen met eventuele andere stukken.

Doordat het rouwstuk "Verfijnd" op steekschuim is gestoken, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk is verwerkt. We raden aan om het arrangement uiterlijk 2 dagen voor de uitvaartceremonie te laten bezorgen, zodat het rouwarrangement "Verfijnd" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal het rouwstuk "Verfijnd" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart. Het elegante en tijdloze arrangement van witte bloemen is geschikt om een waardig afscheid te geven aan een dierbare en om steun te bieden aan degenen die achterblijven.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken.

Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. Ook in het weekend.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht.

Product Rating Bar
Product Rating Bar