Rouwbiedermeier "Zachte knuffel"

Fleurop Flowers.NL
50021706-2
9110023779003
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel rouwbiedermeier "Zachte knuffel"

Het rouwstuk "Zachte knuffel" is een liefdevolle manier om eer te bewijzen aan de overledene, waarbij een knuffel is verwerkt om hen te omhelzen op hun laatste rustplaats. Het stuk is met zorg samengesteld met zachte tinten van roze, crème en witte bloemen zoals rozen, lisianthus en anjers, en aangevuld met delicate groene materialen. Het is een symbolische en troostende keuze voor een emotioneel afscheid.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Zachte knuffel" bezorgen.

Wij maken de rouwbiedermeier "Zachte knuffel" met behulp van groenmaterialen en verschillende bloemen. Het kan zijn dat het rouwarrangement iets afwijkt van de foto vanwege de beschikbaarheid van bloemen. Maar we proberen toch om het rouwarrangement "Zachte knuffel" zo goed mogelijk na te bootsen zoals het voorbeeld.

Het ronde rouwstuk "Zachte knuffel" wordt gerangschikt in de traditionele biedermeier stijl, zodat de bloemen tijdens de uitvaartplechtigheid mooi zichtbaar zijn vanuit alle hoeken. Meestal wordt het stuk door de uitvaartleider op of naast de kist geplaatst, samen met eventuele andere stukken.

Omdat het rouwstuk "Zachte knuffel" op steekschuim is gestoken, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het type bloemen dat in het stuk is gebruikt. We raden aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen om ervoor te zorgen dat het rouwarrangement "Zachte knuffel" er op zijn best uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal het rouwstuk "Zachte knuffel" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken.

Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. Ook in het weekend.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht.

Product Rating Bar
Product Rating Bar