Rouwbiedermeier 'Groot verdriet'

Fleurop Flowers.NL
500830103
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Rouwbiedermeier 'Groot verdriet'

Onze "Groot Verdriet" rouwbiedermeier is een tere samenstelling van de mooiste roze bloemen van het seizoen en weerspiegelt de diepe verdriet en pijn die gevoeld wordt bij het verlies van een dierbare. De zachte roze tinten symboliseren troost en warmte en de tere bloemen samenstelling laat zien dat de overledene in uw gedachten blijft. Dit rouwbiedermeier is een aangrijpend eerbetoon aan een geliefde die is heengegaan en laat de familie weten dat u hen steunt in deze moeilijke tijd.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwbiedermeier Groot Verdriet bezorgen.

Rouwbiedermeier Groot Verdriet is gestoken op een biologisch afbreekbare steekschuim ondergrond, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je dan ook aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat Rouwbiedermeier Groot Verdriet er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart..

Het rouwbiedermeier Groot Verdriet maken we met de bloemen en groenmaterialen als hierboven is omschreven. Echter in verband met de beschikbaarheid van bloemen kan het zijn dat het boeket iets afwijkt van de foto. Maar we proberen het altijd zo gelijkend mogelijk te maken.

Rating Bar

Specialisten met 100 jaar ervaring

Op locatie geleverd door lokale-bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.

Meer informatie over bezorgen.

Wanneer bezorgen?

Je kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart. (indien bekend) De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Ons advies is om pas enkele dagen voor de plechtigheid te bezorgen. Op deze manier bent je er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt je de tekst aan de overledene. Je kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt je kiezen voor een rouwlint of een kaart.

Kijk hier voor voorbeeld teksten.

Standard Size approx:40cm
Medium Size: approx:50cm
Large Size: approx:60cm