Rouwbiedermeier "Natuurlijk geplukt"

Fleurop Flowers.NL
50021143-2
9110023778990
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel rouwbiedermeier "Natuurlijk geplukt"

Het rouw bloemstuk "Natuurlijk geplukt" is een schitterend arrangement voor degenen die van de natuur houden. Het stuk is gemaakt in een veldachtige stijl met seizoensbloemen en past uitstekend bij een duurzaam afscheid. Het bloemstuk biedt een mooie en natuurlijke manier om afscheid te nemen van een dierbare.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Natuurlijk geplukt" bezorgen.

We stellen de rouwbiedermeier "Natuurlijk geplukt" samen met groenmaterialen en diverse bloemen. Mogelijk kan het rouwarrangement iets afwijken van de foto vanwege de beschikbaarheid van bloemen. Toch doen we ons best om het rouwarrangement zo goed mogelijk na te bootsen zoals op het voorbeeld.

Het ronde rouwstuk "Natuurlijk geplukt" wordt in de traditionele biedermeier-vorm geschikt, waardoor de bloemen mooi rondom zichtbaar zijn tijdens de uitvaartceremonie. Gewoonlijk wordt het stuk door de uitvaartleider op of naast de kist geplaatst, samen met eventuele andere stukken.

Doordat het rouwstuk "Natuurlijk geplukt" op steekschuim is gestoken, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat erin is verwerkt. We raden aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaartceremonie te laten bezorgen. Zo weet je zeker dat het rouwarrangement "Natuurlijk geplukt" er op zijn best uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal het rouwstuk "Natuurlijk geplukt" zorgvuldig en met vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken.

Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. Ook in het weekend.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht.

Product Rating Bar
Product Rating Bar