Uitvaartboeket

Uitvaartboeket bestellen

Een uitvaart boeket is een speciaal boeket voor een begrafenis of crematie om eer te bewijzen aan de overledene. Het is een van de meest voorkomende soorten rouw bloemstukken die worden gebruikt bij een uitvaart en kan worden geleverd bij de begraafplaats, de kerk of de uitvaartdienstlocatie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat is een uitvaartboeket.

Een Uitvaartboeket is een boeket dat zowel als een plat geschikt boeket of als boeket in een vaas wordt geplaatst bij de kist of het altaar. Het boeket kan worden gemaakt van verschillende soorten bloemen, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur van de overledene en de nabestaanden. Veelvoorkomende bloemen die worden gebruikt in uitvaart boeketten zijn rozen, lelies, anjers en chrysanten of een variatie aan veldbloemen.

Uitvaartboeket bestellen.

Net als bij een urn bloemstuk kan het ontwerp van een uitvaart boeket variëren van eenvoudig tot ingewikkeld en kan het worden gepersonaliseerd met speciale elementen zoals linten, foto's of andere decoraties. Het is gebruikelijk dat de kleuren en stijl van het boeket passen bij de persoonlijkheid van de overledene en bij de uitvaart zelf.

Uitvaartboeket bezorgen

Een uitvaart boeket wordt geleverd door onze lokale bloemist en kan via onze website worden besteld. Het is ook gebruikelijk dat vrienden en familie van de overledene een uitvaart boeket op vaas schenken als een gebaar van medeleven en respect. Dit uitvaartboeket kan de familie na de uitvaartdienst dan meenemen naar huis.

Een uitvaart boeket een prachtige manier om de overledene te eren en hun leven te vieren tijdens de uitvaartdienst.