Rouwboeket "Kleurenpracht"

Fleurop Flowers.NL
50021015-2
9110023778877
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel rouwboeket "Kleurenpracht"

Het Rouwboeket "Kleurenpracht" is een opvallend en kleurrijk rouwstuk dat bestaat uit een variatie van seizoensbloemen in verschillende tinten van roze, geel, oranje en blauw. Zoals de naam al suggereert, is dit boeket een prachtige weergave van kleuren die een unieke en persoonlijke uitstraling heeft. Het Rouwboeket "Kleurenpracht" kan een mooi eerbetoon zijn aan een overleden dierbare en kan troost bieden tijdens een periode van rouw.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwboeket "Kleurenpracht" bezorgen.

Het rouwboeket "Kleurenpracht" wordt samengesteld met verschillende bloemen en groenmaterialen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van bloemen kan het boeket kleurenpracht enigszins afwijken van de afbeelding op de website, maar we streven ernaar om het zo gelijkend mogelijk te maken.

Het rouwboeket "Kleurenpracht" wordt als liggend boeket geschikt, zodat de bloemen goed zichtbaar zijn tijdens de uitvaartplechtigheid. Meestal wordt het naast de kist geplaatst of samen met andere bloemstukken op een mooie plek rond de kist gelegd. Omdat het rouwboeket "Kleurenpracht" liggend gebonden is en niet in een vaas kan worden geplaatst, is het belangrijk dat het boeket kleurenpracht kort voor de ceremonie wordt bezorgd, zodat het er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaartdienst.

Onze lokale bloemist zal het rouwboeket Kleurenpracht met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen bij de uitvaartplechtigheid.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze boeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken.

Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. Ook in het weekend.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht.

Product Rating Bar
Standard size approx:50cm
Medium size: approx:60cm
Large size: approx:70cm
Dislcaimer Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur, afmeting en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheidsinvloeden. De getoonde afbeeldingen zijn de  medium formaten van al onze boeketten en of arrangementen. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Gerelateerde Producten