Rouwboeket "Zomertuin"

Fleurop Flowers.NL
50021014-2
9110023778860
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel rouwboeket "Zomertuin"

Het rouwboeket "Zomertuin" is een kleurrijk en levendig arrangement samengesteld uit een mix van zalm/oranje, roze en paarse tinten, met een klein vleugje witte bloemen. Het boeket bevat diverse seizoensbloemen en kan qua samenstelling variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid van de bloemen. Dit leidt tot een prachtig boeket met een unieke en persoonlijke uitstraling. Het Rouwboeket "Zomertuin" is een mooi eerbetoon aan een dierbare en kan troost bieden in tijden van verdriet.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwboeket "Zomertuin" bezorgen.

Het Rouwboeket "Zomertuin" wordt samengesteld met een variatie aan bloemen en groenmaterialen. Omdat de beschikbaarheid van bloemen kan verschillen, kan het boeket afwijken van de foto. Maar we doen ons best om het boeket zo gelijkend mogelijk te maken.

Het Rouwboeket "Zomertuin" wordt liggend geschikt, waardoor de bloemen mooi zichtbaar zijn tijdens de uitvaartplechtigheid. De uitvaartleider plaatst het boeket meestal naast de kist of samen met andere stukken op een mooie plek rond de kist. Omdat het boeket Zomertuin liggend is gebonden en niet in een vaas kan worden gezet, is het belangrijk dat we het boeket kort voor de ceremonie bezorgen, zodat het boeket zomertuin er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaartdienst.

Onze lokale bloemist zal het Rouwboeket "Zomertuin" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen bij de uitvaartplechtigheid.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze boeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken.

Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. Ook in het weekend.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht.

Product Rating Bar
Standard size approx:50cm
Medium size: approx:60cm
Large size: approx:70cm
Dislcaimer Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur, afmeting en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheidsinvloeden. De getoonde afbeeldingen zijn de  medium formaten van al onze boeketten en of arrangementen. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Misschien ben je geïnteresseerd in