Rouwboeket "Laatste eerbetoon"

Fleurop Flowers.NL
2023534936
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel rouwboeket Laatste eerbetoon

Het rouwboeket "Laatste Eerbetoon" is een elegant en passend cadeau voor de familie en vrienden van de overledene. Het is samengesteld uit witte en creme kleurige tinten, die staan voor pureheid en respect. De lelies en rozen symboliseren onschuld en liefde, en bieden troost en bemoediging aan degenen die achterblijven. Het is een prachtig en subtiel eerbetoon aan de overledene en zal zeker indruk maken op iedereen die het ziet. Het is een tastbare uitdrukking van uw laatste eerbetoon aan de overledene, en een blijvende herinnering aan hen die nooit vergeten zal worden

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwboeket "Laatste Eerbetoon" bezorgen.

Rouwboeket Laatste Eerbetoon schikken we als liggend boeket, hierdoor zijn de bloemen mooi zichtbaar tijdens de uitvaartplechtigheid. Het rouwboeket wordt door de uitvaartleider meestal naast de kist of samen met andere stukken op een mooie plek rond de kist gelegd. Omdat het rouwboeket Laatste Eerbetoon liggend gebonden is kan het niet in een vaas. En het is daarom belangrijk dat we het boeket kort voor de ceremonie brengen, zodat het boeket er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaartdienst.

Het rouwboeket Laatste Eerbetoon maken we met de bloemen en groenmaterialen als hierboven is omschreven. Echter in verband met de beschikbaarheid van bloemen kan het zijn dat het boeket iets afwijkt van de foto. Maar we proberen het altijd zo gelijkend mogelijk te maken.

Rating Bar

Specialisten met 100 jaar ervaring

Op locatie geleverd door lokale-bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.

Meer informatie over bezorgen.

Wanneer bezorgen?

Je kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart. (indien bekend) De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Ons advies is om pas enkele dagen voor de plechtigheid te bezorgen. Op deze manier bent je er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt je de tekst aan de overledene. Je kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt je kiezen voor een rouwlint of een kaart.

Kijk hier voor voorbeeld teksten.

Standard size approx:50cm
Medium size approx:60cm
Large size approx:70cm
Disclaimer Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheidsinvloeden. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.