Rouwboeket "Bloemenpracht"

Fleurop Flowers.NL
50021011-2
9110023778846
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel rouwboeket "Bloemenpracht"

Het rouwarrangement genaamd "Bloemenpracht" is beschikbaar van april tot juni en is een serene en prachtige keuze. Het bevat verschillende bloemen, waaronder Pioenen*, Anthirinum, Viburnum (sneeuwbal), Lisanthus en Alstroemeria, evenals enkele grassen en groenmateriaal. Deze combinatie van bloemen en groenmateriaal creëert een kalme en vredige sfeer die troost kan bieden in tijden van rouw.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwboeket "Bloemenpracht" bezorgen.

Bij het samenstellen van het rouwboeket "Bloemenpracht" gebruiken we een verscheidenheid aan bloemen en groenmateriaal. Vanwege de beschikbaarheid van o.a. *= Pioenen en andere bloemen kan het boeket er iets anders uitzien dan op de foto, maar we streven er altijd naar om het zo nauw mogelijk te laten lijken.

Het rouwboeket "Bloemenpracht" wordt horizontaal gemaakt, zodat de bloemen goed zichtbaar zijn tijdens de uitvaartdienst. Meestal wordt het door de uitvaartleider naast de kist of op een mooie plek rond de kist geplaatst, samen met andere arrangementen. Omdat het boeket niet in een vaas staat, maar horizontaal gebonden is, is het belangrijk dat we het kort voor de ceremonie bezorgen om ervoor te zorgen dat het er op zijn best uitziet tijdens de dienst.

De lokale bloemist zal het rouwboeket "Bloemenpracht" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaartdienst.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze boeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken.

Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. Ook in het weekend.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht.

Product Rating Bar
Standard size approx:50cm
Medium size: approx:60cm
Large size: approx:70cm
Dislcaimer Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur, afmeting en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheidsinvloeden. De getoonde afbeeldingen zijn de  medium formaten van al onze boeketten en of arrangementen. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Gerelateerde Producten