Rouwhart bezorgen

Zoek je een mooi rouwhart van bloemen? 

Wij hebben een mooi assortiment met mooie liefdevolle rouwharten voor op of naast de kist. Een rouwhart staat symbool voor warmte en liefde. Een rouwhart is een veel gekozen vorm voor een uitvaart of afscheid van een dierbare. Staat jouw rouwhart er niet tussen, neem dan contact op en wij staan voor je klaar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een rouwhart van rozen.

Een groot deel van de rouwharten in ons assortiment bestaan hoofdzakelijk uit rozen. Rozen zijn mooi compacte bloemen, waarmee deze rouwharten een prachtig geheel vormen. De vorm van een hart heeft voor ieder van ons een betekenis. Een hart vorm staat als symbool voor de liefde en dit kunt u door middel van een rouwhart laten blijken.

Maar ook rozen hebben een betekenis. Zo heeft iedere kleur roos haar eigen betekenis.

  • De rode rozen betekenen: liefde en lijden.
  • De witte rozen symboliseert: tederheid en liefde.
  • Rode en witte rozen gecombineerd betekent: eenheid en verbondenheid.
  • De roze rozen betekenen: het licht dat doorbreekt en tedere liefde.

Wil je kleuren combineren in uw rouwhart? Neem dan contact met ons op om de wensen door te nemen.

Rouwhart van bloemen bestellen.

Naast Rozen kun je het rouwhart ook met andere bloemen laten samenstellen. Hiervoor hebben onze bloembinders ook een aantal mooie voorbeelden  voor gearrangeerd.

Rouwhart met lint.

Wil je graag een laatste groet doen? Dan kun je er voor kiezen om een persoonlijke rouwkaart aan het rouwhart toe te voegen. Je kunt er ook voor kiezen om een rouwlint toe te voegen. Het rouwlint bestaat uit 2 slippen waarop wij de tekst en namen op kunnen drukken. Niet genoeg ruimte? Dan is het ook mogelijk om er een derde en of vierde slip aan toe te voegen. Zo heb je voldoende ruimte op je laatste groet voluit te tonen.

Rouwhart bestellen en laten bezorgen.

Het rouwhart bestellen kan eenvoudig via onze website . Maak een keuze uit een van onze rouwharten en geef aan wanneer en hoelaat het rouwhart bezorgd moet worden. Indien u voor 13.00 uur besteld kan het rouwhart nog dezelfde dag worden bezorgd.