Rouwharten set 'Verbonden'

Fleurop Flowers.NL
91356
9110023775906
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Set van twee harten gemaakt van bloemen met anjers, rozen, eustoma en ranonkel. Afhankelijk van de beschikbaarheid van bloemen kan de samenstelling dit variëren.

formaat 40 en 30 cmRouwhart bezorgen.

Dit mooie Rouwharten set 'Verbonden' is uitstekend geschikt voor op of naast de rouwkist. Een rouwhart kan door de uitvaart ondernemer tijdens de plechtigheden op een speciale standaard worden geplaatst. Onze lokale Fleurop bloemist zal met veel zorg, vakmanschap en aandacht het Rouw bloemstuk maken en tijdig afleveren op het gewenste adres.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 
Bestellen van Rouwbloemwerk Stap voor Stap uitgelegd!

Wanneer bezorgen?

Je kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt je de tekst aan de overledene. Je kunt hierbij denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als "Een Laatste Groet" of "Rust Zacht". Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 
HULP & Voorbeelden bij het kiezen van een Tekst.

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken.

Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. Ook in het weekend.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht.

Product Rating Bar

Specialisten in rouwbloemen

Meer dan 100 jaar ervaring in ambachtelijk rouwbloemwerk.

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Hoge klant tevredenheid

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,8. Al meer dan 250.000 klanten gingen u voor

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 7,95 verzend en handelingskosten. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheidsinvloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.
afmetingen


OASIS® BIO Steekschuim is 51,5% biologisch afbreekbaar binnen 365 dagen en 91% in 3 jaar.
Ondergrond is 100% biologisch afbreekbaar
Geschikt voor alle duurzame arrangementen