Rouwbloemen - Speciale vormen bestellen

Rouw arrangementen zijn door ons te maken in een diversiteit van speciale symbolische vormen, Een Ster van bloemen dat geldt als symboliek voor de goddelijke aanwezigheid. Een Hart van rozen voor een persoon die een speciaal plekje in je hart blijft houden. Of bijvoorbeeld een Vlinder van bloemen als symboliek voor het leven na de dood.  

Speciale vormen

Zoekt je bloemen voor een BEGRAFENIS of UITVAART in een speciale vorm met bloemen? Een Hart, Beer, Vlinder,Kruis, Ster of Engel kijk naar ons assortiment. Heb je een specifieke wens voor een rouw bloemstuk? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Wij maken het Rouw bloemstuk graag voor je op maat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hart, Ster of Vlinder van bloemen.

Er zijn veel verschillende vormen beschikbaar zoals, Hart, Beer, Vlinder, Kruis, Ster, Engel, bel voor meer informatie of beschikbaarheid met onze klantenservice

Hart van rozen bezorgen op locatie

Je kunt een hart van rozen laten leveren op locatie bij het uitvaartcentrum, rouwcentrum of een huisadres in Nederland. Wij zorgen dat dit rouw hart, ster of vlinder netjes en tijdig op de afgesproken locatie wordt geleverd. Indien je voor 13:00 besteld bezorgen wij de rouw hart, ster of vlinder bestelling zo nodig nog dezelfde dag.

Hoe kan ik een rouw hart, ster of vlinder bestellen?

Tijdens het bestel proces van het rouw hart, ster of vlinder hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Wij bezorgen het rouw hart, ster of vlinder altijd op een locatie van uw keuze bijvoorbeeld: bij een kerk, rouwcentrum of crematorium. Je hoeft het rouw hart, ster of vlinder dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze UItvaartbloemisten zorgen ervoor dat het rouw hart, ster of vlinder op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je altijd bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem contact op met onze klantenservice .