Rouwkrans hartvorm "Rode rozen"

Fleurop Flowers.NL
R2122404*
9110023777191
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel een rouwkrans van rode rozen in een hartvorm.

Deze indrukwekkende rouwkrans rode rozen in hartvorm is samengesteld uit intense rode rozen. De rijke kleur van de rozen symboliseert liefde en respect en zorgt voor een krachtige uitstraling. De afwerking met hedera blad geeft de krans een extra touch van elegantie en natuurlijke schoonheid. Of u nu op zoek bent naar een rouwkrans voor een dierbare of een krans voor een publieke gelegenheid, deze hartvormige rouwkrans van rode rozen zal altijd een gepaste en passende manier zijn om uw respect te uiten.

Deze rouwkrans in hartvorm is beschikbaar in 3 afmetingen: 45 cm, 55 cm en 60 cm. Hierdoor is er altijd een formaat dat aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een kleinere krans voor een intieme herdenking of een grotere krans voor een openbare gelegenheid, deze hartvormige rouwkrans van rode rozen zal altijd een oprechte en indrukwekkende manier zijn om uw respect uit te drukken.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwkrans "Rode rozen hart" bezorgen.

De rouwkrans "Rode rozen hart" maken we met groenmaterialen en rode rozen. In verband met de beschikbaarheid van bloemen is het mogelijk dat de rouwkrans iets af kan wijken van de foto. Desalniettemin proberen we de rouwkrans"Rode rozen hart" zo goed mogelijk na te bootsen zoals die op voorbeeld is weergegeven. Ook kun je eenvoudig een bedrukt rouwlint toevoegen door middel van het ingeven van de tekst bij de optie; bedrukt rouwlint.

Rouwkrans"Rode rozen hart"  wordt de uitvaartleider op een speciale standaard geplaatst achter of nabij de rouwkist. In vrijwel alle uitvaart centra in Nederland zijn deze 'stands' aanwezig. Omdat de bloemen in rouwkrans "Rode rozen hart" zijn gestoken op steekschuim, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de rouwkrans "Rode rozen hart" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

De beste klantwaardering met een score van 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
afmetingen
  • 40cm
  • 50cm
  • 60cm

OASIS® BIO Steekschuim is 51,5% biologisch afbreekbaar binnen 365 dagen en 91% in 3 jaar.
Ondergrond is 100% biologisch afbreekbaar
Geschikt voor alle duurzame arrangementen

Medium Size: approx:55-60cm
Large Size: approx:60-65cm

Gerelateerde Producten