Rouwhart Zacht hart

Fleurop Flowers.NL
50021709-2
9110023779362
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel dit Rouwhart Zacht hart

Het rouwhart "Zacht hart" is een liefdevol afscheidsbloemstuk in pasteltinten. Het is gestoken op een hartvormige steekschuim ondergrond die volledig biologisch afbreekbaar is. Het arrangement bevat bloemen in zachte pastelkleuren, zoals roze, wit en lichtrood. Het is een passend en sereen bloemstuk om uw liefde en respect voor de overledene te tonen.

Het bloemstuk in hartvorm is verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 35cm, 45cm en 60cm.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwhart "Zacht hart" bezorgen.

Het rouwhart "Zacht hart" maken we met groenmaterialen en diverse Warme Kleuren bloemen. In verband met de beschikbaarheid van bloemen is het mogelijk dat het rouwarrangement iets af kan wijken van de foto. Desalniettemin proberen we het bloemenhart "Zacht hart" zo goed mogelijk na te bootsen zoals die op voorbeeld is weergegeven.

Bloemen hart "Zacht hart" schikken we in 3D, hierdoor zijn de bloemen mooi zichtbaar tijdens de uitvaartplechtigheid. Meestal wordt het stuk door de uitvaartleider op of naast de kist gelegd samen met eventuele andere stukken.

Aangezien rouwhart "Zacht hart" is gestoken op biologisch afbreekbaar steekschuim kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het rouwhart "Zacht hart" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal rouwhart "Zacht hart" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.


Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
afmetingen
  • 40-45 cm
  • 50-55 cm
  • 60-65 cm

OASIS® BIO Steekschuim is 51,5% biologisch afbreekbaar binnen 365 dagen en 91% in 3 jaar.
Ondergrond is 100% biologisch afbreekbaar
Geschikt voor alle duurzame arrangementen