Bindvormen Rouwbloemen

De bindvorm is de manier waarop het rouwstuk of rouwbloemen zijn gebonden.

Wanneer je rouwbloemen wilt bestellen, heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende bindvormen. Daarom leggen  wee je graag uit welke bindvormen er zijn en waar je uit kunt kiezen.

Biedermeier

Een Biedermeier is een rouw arrangement dat rond en bloemrijk gebonden is. De bloemen vormen samen een compacte halve bol bloemen. Meestal hebben alle bloemen dezelfde lengte. Je kunt kiezen tussen een Biedermeier van 40 of 50 cm groot.


Bekijk hier het rouw bloemwerk

Rouwboeket

Een rouwboeket is een liggend gebonden boeket, deze is zo gebonden zodat deze liggend mooi uitkomt. Deze rouwboeketten zijn verkrijgbaar in klein, middel en groot.


Bekijk hier het rouw bloemwerk

Rouwboeket in vaas

Naast een liggend rouwboeket, is het ook mogelijk om voor een rouwboeket in vaas te kiezen. Dit boeket wordt dan door onze bloemist in een vaas gezet. Het rouwboeket op vaas is ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


Bekijk hier het rouw bloemwerk

Ovaal of gegroepeerd

Zowel de ovaal als gegroepeerd rouw arrangementen of rouw bloemwerk wordt in ovaal vorm gebonden. Bij gegroepeerd rouw arrangement worden de bloemsoorten bij elkaar 'gegroepeerd'. Bij het ovale rouwstuk zijn alle bloemen meestal gemengd verwerkt.


Bekijk hier het rouw bloemwerkDruppel

Zoals de naam het al aangeeft, heeft deze vorm van rouwarrangement of rouw bloemwerk de vorm van een druppel. Het begint bovenin voller en loopt mooi uit naar een punt.


Bekijk hier het rouw bloemwerk

Rouwbloemen in hartvorm

Naast de welbekende krans of kruisvorm, zijn rouw arrangementen of rouwbloemen ook verkrijgbaar in hartvorm. Zoals bijvoorbeeld met rode rozen of kies voor een Rouwhart met 100% natuurlijke materialen.


Bekijk hier het rouw bloemwerk

Rouwkrans

Bij een rouwkrans of herdenkingskranst zijn de bloemen in vorm van een krans gestoken. Vaak worden deze gebruikt bij bijzondere gelegenheden, zoals Dodenherdenking.


Bekijk hier het rouw bloemwerk

Rouwbloemen in vorm vlinder

Rouwbloemen in een speciale vorm,  zoals van een vlinder, stijlvol opgemaakt met gemengde bloemen voor een kleurrijk geheel. Gepast rouwbloemstuk om de overledene op een bijzondere wijze te herdenken.


Bekijk hier het rouw bloemwerk

Rouwstuk in kruisvorm

Voor iemand die geloofd in een leven na de dood. Deze diepe stilte van verdriet in een kruis vorm. Het gebruik van bloemen kan in overleg met onze bloemist worden aangepast.


Bekijk hier het rouw bloemwerk

Rouwstuk in vorm ster

Een groot verdriet is nooit weg te nemen, maar deze stijl heeft alles in zich om het op een persoonlijke manier te verzachten. De gebruikte bloemen van de afbeelding kunnen in overleg met een bloemist  worden aangepast.


Bekijk hier het rouw bloemwerk

Rouw bloemwerk met iets persoonlijks

Rouw bloemwerk maak je nog persoonlijker met een lievelingsknuffel, het favoriete speelgoed of een instrument. Naar wens kan dit in overleg met onze bloemist in het rouw bloemwerk toegevoegd worden.


Bekijk hier het rouw bloemwerk

+