Rouwbiedermeier "Uit de bol"

Fleurop Flowers.NL
50021108-2
9110023778921
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel rouwbiedermeier "Uit de bol"

Het rouw bloemstuk "Uit de bol" is een schitterend arrangement van bolbloemen die op een natuurlijke manier verwerkt zijn. Het is beschikbaar van januari tot en met april en biedt een mooie herinnering aan de bloei van het voorjaar, wat het perfect maakt om de overledene te gedenken.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Uit de bol" bezorgen.

Het rouwarrangement genaamd "Uit de bol" is een rond bloemstuk dat gemaakt wordt met diverse bloemen en groenmaterialen. Afhankelijk van de beschikbaarheid van bloemen kan het uiteindelijke arrangement er iets anders uitzien dan op de foto, maar we doen ons best om het zo veel mogelijk te laten lijken op het voorbeeld.

Het rouwstuk wordt op traditionele wijze in biedermeier vorm geschikt, waardoor de bloemen mooi zichtbaar zijn vanuit alle hoeken tijdens de uitvaartplechtigheid. Meestal legt de uitvaartleider het stuk op of naast de kist, samen met eventuele andere stukken.

Omdat het rouwstuk "Uit de bol" op steekschuim is gestoken, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen, afhankelijk van de temperatuur en het soort bloemen dat is gebruikt. We adviseren om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart te laten bezorgen, zodat het er op zijn mooist uitziet tijdens de ceremonie.

Onze lokale uitvaartbloemist zal het rouwstuk "Uit de bol" zorgvuldig en met vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.


Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken.

Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. Ook in het weekend.

Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht.

Product Rating Bar
Product Rating Bar