Rouwstuk ovaal "Bloemenpracht"

Fleurop Flowers.NL
50021211-2
9110023779027
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Rouwstuk ovaal "Bloemenpracht" bestellen

Het rouwarrangement "Bloemenpracht" in ovale vorm is een smaakvolle en elegante manier om afscheid te nemen van een geliefde. Dit arrangement is beschikbaar van april tot en met juni en bevat prachtige roze pioenrozen, lisianthus, campanula en andere roze bloemen. Het is met zorg samengesteld om een gevoel van rust en sereniteit uit te stralen en is een passende keuze voor een uitvaartplechtigheid. Bovendien kan het ook dienen als een herdenkingsstuk voor thuis.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Bloemenpracht" bezorgen.

Het ovale rouwstuk "Bloemenpracht" wordt samengesteld met groenmaterialen en verschillende kleurrijke bloemen. Vanwege de beschikbaarheid Pioenen en van andere bloemen kan het rouwstuk enigszins afwijken van de afbeelding. Desondanks doen we ons best om het rouwstuk "Bloemenpracht" zo nauwkeurig mogelijk na te maken zoals getoond op het voorbeeld.

Het rouwstuk "Bloemenpracht" wordt in een ovale vorm geschikt, waardoor de bloemen tijdens de uitvaartplechtigheid mooi zichtbaar zijn. Meestal wordt het stuk door de uitvaartleider op of naast de kist geplaatst, samen met eventuele andere bloemstukken.

Het rouwstuk "Bloemenpracht" is gestoken op een biologische steekschuim ondergrond, waardoor de bloemen gedurende 2-3 dagen water kunnen opnemen. Dit hangt af van de omgevingstemperatuur en de soorten bloemen die in het stuk zijn verwerkt. We raden aan om het arrangement uiterlijk 2 dagen voor de uitvaartceremonie te laten bezorgen, zodat het rouwarrangement "Bloemenpracht" er op zijn best uitziet tijdens de uitvaart.

Onze lokale uitvaartbloemist zal het rouwstuk "Bloemenpracht" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
Standard Size approx:70cm
Medium Size: approx:90cm
Large Size: approx:110cm

Gerelateerde Producten