Rouwstuk ovaal "Kleurenpracht"

Fleurop Flowers.NL
50021215-2
9110023779034
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Ovale rouwstuk "Kleurenpracht" bestellen

Het rouwstuk "Kleuren Pracht" in ovale vorm is een unieke en veelzijdige keuze die het hele jaar door beschikbaar is. De samenstelling van het rouwstuk varieert afhankelijk van het seizoen en bevat altijd een prachtige mix van kleurrijke bloemen. Dit rouwstuk is zorgvuldig samengesteld om een warm en liefdevol eerbetoon te bieden aan de overledene. Het is een passende keuze voor een uitvaartceremonie en kan tevens dienen als gedenkstuk voor thuis.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Kleuren Pracht" bezorgen.

Ja, natuurlijk. Hier is de parafrase van de tekst:

We stellen het ovale rouwarrangement "Kleuren Pracht" samen met groenmateriaal en verschillende bloemen (in diverse kleuren). Omdat de beschikbaarheid van bloemen kan variëren, kan het rouwarrangement iets afwijken van de foto. Desondanks doen we ons best om het rouwarrangement zo nauwkeurig mogelijk te imiteren als op het voorbeeld getoond wordt.

Het rouwstuk "Kleuren Pracht" is in een ovale vorm gerangschikt, zodat de bloemen tijdens de uitvaartceremonie mooi zichtbaar zijn. Meestal wordt het stuk door de uitvaartleider op of naast de kist geplaatst, samen met eventuele andere stukken.

Omdat het rouwstuk "Kleuren Pracht" op biologisch steekschuim is geplaatst, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit hangt af van de omgevingstemperatuur en het type bloemen dat in het stuk is verwerkt. We raden aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaartceremonie te laten bezorgen. Zo ben je verzekerd dat het rouwarrangement "Kleuren Pracht" er tijdens de uitvaart op zijn best uitziet.

Onze lokale uitvaartbloemist zal het rouwstuk "Kleuren Pracht" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd leveren voor de uitvaart.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
Standard Size approx:70cm
Medium Size: approx:90cm
Large Size: approx:110cm

Gerelateerde Producten