Rouwstuk ovaal "Springerige warmte"

Fleurop Flowers.NL
50021220-2
9110023779058
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Rouwstuk ovaal "Springerige warmte" bestellen

Het ovale rouwarrangement genaamd "Springerige Warmte" is een rijk rouw bloemstuk met levendige oranje en cerise tinten, aangevuld met subtiele accenten van geel en lila. Dit bloemstuk is een prachtige en stijlvolle manier om afscheid te nemen van een geliefde en is met zorg samengesteld om een warm en liefdevol eerbetoon te bieden. Het is een gepaste keuze voor een begrafenis of crematieceremonie en kan ook als aandenken thuis worden gebruikt.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk "Springerige Warmte" bezorgen.

Het ovale rouwarrangement genaamd "Springerige Warmte" wordt gemaakt met diverse groenmaterialen en bloemen in verschillende kleuren. Door de beschikbaarheid van bloemen kan het rouwstuk iets afwijken van de foto, maar we streven ernaar om het zo goed mogelijk te laten lijken op het voorbeeld.

Het rouwstuk "Springerige Warmte" wordt in een ovale vorm geschikt, zodat de bloemen goed zichtbaar zijn tijdens de uitvaartdienst. Meestal wordt het rouwstuk door de uitvaartleider op of naast de kist gelegd, samen met andere bloemstukken.

Het rouwstuk "Springerige Warmte" is gestoken op een biologisch steekschuim, waardoor de bloemen gedurende 2-3 dagen water kunnen opnemen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat is gebruikt. We adviseren om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart te laten bezorgen, zodat het er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaartplechtigheid.

Onze lokale uitvaartbloemist zal het rouwarrangement "Springerige Warmte" met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen voor de uitvaart.


Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
Standard Size approx:70cm
Medium Size: approx:90cm
Large Size: approx:110cm

Gerelateerde Producten