Troost boeket "Elegant"

Fleurop Flowers.NL
50021038
9110023779522
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Troost boeket "Elegant"

Dit elegante troostboeket is samengesteld uit bloemen in diverse witte tinten en heeft een luchtige uitstraling. De bloemen zijn zorgvuldig uitgekozen en afgestemd op het seizoen, waardoor het boeket altijd verse en passende bloemen bevat. Een ingetogen en stijlvol gebaar om iemand te troosten in moeilijke tijden.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Troost boeket "Elegant" bezorgen.

Het Troost boeket "elegant" maken we met verschillende bloemen en groenmaterialen. I.v.m. de beschikbaarheid van bloemen kan het zijn dat het wat afwijkt van het boeket op de foto. Maar we proberen het altijd zo gelijkend mogelijk te maken.

Troost boeket "elegant" schikken als boeket op vaas, hierdoor kunnen de bloemen mooi worden gepresenteerd tijdens de uitvaartplechtigheid. Het wordt door de uitvaartleider meestal naast de kist of samen met andere stukken op een mooie plek rond de kist gezet. Omdat een Troost boeket "elegant" in een vaas is geschikt, is het ook mogelijk het boeket bij de familie thuis te laten bezorgen. Zodat zij al ruim voor de uitvaart plechtigheid weten dat je aan hen denkt.

De lokale uitvaartbloemist van zal het Troost boeket elegant met grote zorg en vakmanschap samenstellen en op tijd bezorgen bij de uitvaartplechtigheid of bij de nabestaande thuis.

Specialisten met 100 jaar ervaring in rouwbloemen

Op locatie geleverd door lokale bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.
 

Wanneer bezorgen?

U kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart (indien bekend). De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Daarom adviseren wij om pas enkele dagen voor de plechtigheid te leveren.

Op deze manier bent u er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt u de tekst aan de overledene. U kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor een rouwlint of een kaart.
 

Dagelijks bereikbaar voor persoonlijk advies.

Het Kiezen van bloemen voor een uitvaart is erg persoonlijk. Wij hebben een groot assortiment in rouwwerk  en ook is het mogelijk je persoonlijke wensen in een bestelling te verwerken. Bestellingen voor een begrafenis of uitvaart wordt bij ons altijd met extra zorg en urgentie in behandeling genomen. . Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen 085-2732330, mailen of stuur voor een snelle reactie een WhatsApp bericht ook in het weekend.

Product Rating Bar
Standard size approx:50cm
Medium size: approx:60cm
Large size: approx:70cm
Dislcaimer Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur, afmeting en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheidsinvloeden. De getoonde afbeeldingen zijn de  medium formaten van al onze boeketten en of arrangementen. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Misschien ben je geïnteresseerd in