Rouwstuk Ovaal "Volop in het leven"

Fleurop Flowers.NL
500801118
9110023769264
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel Rouwstuk Ovaal "Volop in het leven"

Het Rouwstuk Ovaal "Volop in het leven" is een prachtige weergave van de warmte en vitaliteit van het leven. Het is samengesteld uit een overvloed aan bloemen uit het seizoen in zachte kleurtinten van roze, oranje en blauw. Deze kleuren symboliseren liefde, hoop en geluk en creëren samen een hartverwarmend beeld. Het ovaalvormige ontwerp maakt het rouwstuk uiterst geschikt voor de uitvaartplechtigheid en biedt troost en bemoediging aan de nabestaanden. Het Rouwstuk Ovaal "Volop in het leven" is samengesteld door onze professionele bloemisten met zorg en aandacht voor detail en zal zeker een aangrijpende en passende uitdrukking zijn van een laatste eerbetoon.

Selecteer formaat

Voeg rouwlint of kaart toe

Veilige betaal omgeving

Rouwstuk Ovaal "Volop in het leven" bezorgen.

Het rouwstuk Ovaal "Volop in het leven" is gestoken op een biologisch afbreekbare steekschuim ondergrond, kunnen de bloemen gedurende 2-3 dagen water opnemen. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het soort bloemen dat in het stuk zijn verwerkt. Wij raden je dan ook aan om het arrangement maximaal 2 dagen voor de uitvaart ceremonie te laten bezorgen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat Rouwstuk Ovaal "Volop in het leven" er op zijn mooist uitziet tijdens de uitvaart..

Het Rouwstuk Ovaal "Volop in het leven" maken we met de bloemen en groenmaterialen als hierboven is omschreven. Echter in verband met de beschikbaarheid van bloemen kan het zijn dat het boeket iets afwijkt van de foto. Maar we proberen het altijd zo gelijkend mogelijk te maken.

Rating Bar

Specialisten met 100 jaar ervaring

Op locatie geleverd door lokale-bloemist

Levering op dezelfde dag mogelijk

Klanten waarderen ons met een 9,8

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze rouwboeketten en arrangementen zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden

Waar bezorgen?

Het is gebruikelijk rouwbloemen te laten bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.

Meer informatie over bezorgen.

Wanneer bezorgen?

Je kiest zelf een bezorgdatum, maar om een compleet beeld te krijgen vragen wij ook de datum en tijd van de uitvaart. (indien bekend) De watervoorraad in het steekschuim is beperkt. Ons advies is om pas enkele dagen voor de plechtigheid te bezorgen. Op deze manier bent je er zeker van dat de bloemen bij de plechtigheid nog mooi zijn.

Welke tekst?

Bij rouwbloemen richt je de tekst aan de overledene. Je kunt denken aan een persoonlijke tekst of meer standaard teksten als Een Laatste Groet of Rust Zacht. Vergeet ook niet de afzender te vermelden. Tijdens het bestellen kunt je kiezen voor een rouwlint of een kaart.

Kijk hier voor voorbeeld teksten.

Standard Size approx:70cm
Medium Size: approx:90cm
Large Size: approx:110cm