Mededelingen

Mededeling omtrent de bezorging van rouwbloemen en de maatregelen die wij nemen.

In navolging op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom het corona-virus nemen onze Fleurop Bloemisten maatregelen om gezondheidsrisico’s te beperken.

Boven op een aantal de overheid opgelegde beperkingen zijn de order aantallen zijn momenteel hoger dan in een normale periode bij onze bloemisten.

Wij vragen uw begrip!

1. Als ik online rouwbloemen voor vandaag bestel, worden de bloemen ook vandaag bezorgd?

Vooralsnog is het gewoon mogelijk rouwbloemen online te bestellen en onze Fleurop bloemisten zullen het bezorgen. Wel nemen we enkele maatregelen met het bezorgen van rouwbloemen. Bestel je een boeket voor 13:00 uur dan worden rouwbloemen vandaag nog bezorgd (van Maandag-Zaterdag).

2. Welke maatregelen neemt  de Fleurop bloemist om bloemen veilig te bezorgen? 

Wij bezorgen de rouwbloemen vanaf heden contactloos. Bezorgers zullen de rouwbloemen bij aflevering voor de deur neerzetten en aanbellen, voor de aflevering bij een crematorium, kerk of uitvaartcentrum volgens wij de bezorg instructies van deze locaties. Om tot een correcte levering te komen vragen wij bij het plaatsen van een bestelling het telefoonnummer van een van de nabestaanden in te vullen, zodat wij eventueel contact kunnen leggen indien er zich problemen voordoet of overlegt kan worden over het moment van bezorgen. 

 

3. Zijn alle soorten bloemen en boeketten nog beschikbaar? 

Vanwege het Coronavirus en de gevolgen hiervan voor de beschikbaarheid van bloemen kan het assortiment afwijken van hetgeen je van ons gewend bent.  Bloemisten zullen derhalve af en toe andere materialen moeten gebruiken dan er is getoond in de boeketten op onze website. Het aanbod verschilt dagelijks en is daardoor ook zeer lastig actueel te houden. Wel zal de bloemist de kleurstelling en de stijl van de getoonde rouwboeketten en arrangementen  waarborgen.