Over ons

Uitvaartbloemen.COM maakt onderdeel uit van A&A Artistics BV | Flowers.NL.

Opgericht in 1989  het het bedrijf in 1995 als een van de eerste Nederlandse bedrijven begonnen met het verkopen van bloemengroeten via internet vanuit hun bestaande Bloemen speciaalzaak in Zevenaar.

Sinds 2017 heeft het bedrijf zich volledig gefocust het het versturen van bloemen via internet.

Flowers.NL maakt als lid onderdeel uit van Fleurop. En binnen de organisatie een Service Partner van Fleurop. Fleurop Interflora is al ruim 100 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn bijna 1.000 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 51.000 verdeeld over ruim 135 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. De Fleurop bloemist kan u daarom ook net dat beetje extra kwaliteit en service geven!

Uitvaart bloemen Specialist

Uitvaartbloemen.COM is een speciale afdeling van Flowers.NL die zich uitsluitend bezighoud met het verwerken van Boeketten en bloemstukken voor rouwplechtigheden. Al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in rouwbloemwerk.

Wij bieden niet alleen traditionele rouwboeketten, rouw arrangementen, kruizen, kistbedekkingen harten en sterren maar we hebben ook speciale rubriek waar aan het leven of de hobby's van de overledene invulling kan worden gegeven met bloem motief ontwerpen.

Bloemen zijn een manier om het leven van de overledene te vieren. Sympathie boeketten helpen communiceren wat mensen willen zeggen, maar vaak niet in woorden kunnen uitdrukken.

Onze missie

"Wij beloven om aan je verwachtingen voor de levering van bloemen en arrangement van hoge kwaliteit te voldoen of deze te overtreffen. We zijn trots op de snelle, efficiënte en gepersonaliseerde service waarop je kunt en mag rekenen om aan al jouw rouw bloemwerk of bloemen te voldoen. Geef ons jouw opmerkingen of feedback zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn!"

Speciale rouwboeketten met een veldachtig karakter
Een hart van warm kleurige rode rozen
Traditionele ovaal vormige rouwarrangement