How does the further order processing of my flowers for the funeral work?

Orderverwerking: Bloemen voor een uitvaart.

Bestelling Plaatsen

Bezoek onze website en bekijk ons assortiment bloemen voor uitvaarten. Kies de bloemen die passen bij de sfeer die je wilt creëren. Voeg de gewenste items toe aan jouw winkelwagen.


Afrekenen

Ga naar het afrekenproces en vul de benodigde informatie in, waaronder het bezorgadres en eventuele speciale instructies voor de bezorging. Kies de gewenste betaalmethode en voltooi de transactie.


Bevestiging van Bestelling

Zodra de betaling is bevestigd, ontvang je een e-mail met de bevestiging van jouw bestelling. Hierin staat een overzicht van de geselecteerde bloemen en de bezorginformatie.


Verwerking en Bezorging

Ons team zorgt ervoor dat de bloemen zorgvuldig worden samengesteld en op het afgesproken tijdstip worden bezorgd op het opgegeven adres. We werken samen de beste bloemisten van Nederland om ervoor te zorgen dat de bloemen tijdig en in optimale staat aankomen.


Notificaties en Track and Trace

Je ontvangt van ons op verschillende momenten in het traject een Track and Trace status update per email. Hiermee kun je de voortgang van de bezorging volgen.


Klantenservice

Onze klantenservice staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en eventuele speciale verzoeken te bespreken. Neem gerust contact met ons op als je aanvullende ondersteuning nodig hebt.

Wij begrijpen de gevoeligheid van deze situatie en streven ernaar om de bloemenlevering zo respectvol en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Mocht je verdere vragen hebben of specifieke wensen willen bespreken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen in deze moeilijke tijd.